Shopping Cart

Epoxidharz Een salontafel kopen: hoe maak je de beste keuze?

Ze zijn absoluut trendy op dit moment, we hebben het over Epoxidharz tafels. Of het nu gaat om een salon- of eettafel of zelfs maar een kleine blikvanger als bijzettafel. Die Tafels zien er altijd bijzonder uit en maak een visuele indruk. Maar hoe vindt u de perfecte Epoxidharz bijzettafel voor u? Waar kan je een Epoxidharz salontafel kopen? We zullen nu samen de antwoorden vinden.

Epoxyhars salontafel

Epoxyhars, of hars, is een acryl dat wordt gebruikt om de houtstukken te infuseren. Er zijn verschillende ontwerpen op de markt en er is voor elk wat wils. Van eettafels met een epoxy-rivier in het midden, tot boomschijven die met epoxy zijn gevuld en afgewerkt, tot kleine bijzettafels met kleinere stukjes hout in de epoxy. Epoxidharz, of hars, is een acryl dat wordt gebruikt om de houtstukken te infuseren. Er zijn verschillende ontwerpen op de markt en er is voor elk wat wils. Van eettafels met een epoxy-rivier in het midden, tot boomschijven die gevuld en afgewerkt zijn met epoxy, tot kleine bijzettafels met kleinere stukjes hout in de Epoxidharz.

Woonkamertafel met Epoxidharz

Dineren aan een Epoxy River Table is heel stijlvol. Terwijl u geniet van het heerlijke eten, kunt u zich verliezen in de Epoxy Rivier in het midden van de tafel. In kleur zijn er alle mogelijkheden en ook de Inbedding van kiezelstenen of diamanten, bijvoorbeeld of andere kleine onderdelen is mogelijk. Dit maakt de Epoxy River nog spannender dan het al is. Er zijn nauwelijks grenzen aan de personalisatie van een Epoxidharz tafel.

epoxyharsblok

Kijk online rond en ontwikkel een gevoel voor de ontwerpmogelijkheden van een Epoxidharz tafel. Er zijn zeer strakke ontwerpen die werken met gedempte kleuren. Aan de andere kant, ook zeer extravagante modellen, waar de Melkweg als rivier wordt in de tafel gegoten. Voor vrienden met een natuurlijke uitstraling zijn er ook met epoxy behandelde boomschijven. Hier wordt de hars eenvoudigweg opgevuld in de scheuren en gaten.

Salontafel met Epoxidharz

Een Epoxy tafel ziet er ook geweldig uit voor een bank en verbetert de woonkamer enorm. Deze kleinere en lagere tafels hebben ook fantastische werkstukken. Net als bij de eettafel zijn er Epoxy River Table of kleinere boomstammen voor een natuurlijke uitstraling. De Epoxidharz sluit het hout af en beschermt het en bewaart zo het natuurlijke uiterlijk voor vrijwel altijd. Een investering voor de eeuwigheid.

epoxy afwerking op salontafelblad

Ook, wanneer u een Epoxidharz salontafel koopt, zorg er dan voor dat deTafel past bij uw bank en de rest van het meubilair. Zo kunnen de tafelpoten worden afgestemd op de kleur van het metaal van de lampen. Dit geeft u een rustig en schoon beeld in uw woonkamer. Anders kan de tafel ook uitstekende accenten zetten en wordt de salontafel de centrale blikvanger van uw woonkamer.

Epoxidharz Tafel in de woonkamer

Zeer populair in de woonkamer zijn ook de bijzettafels van Epoxidharz. Deze kunnen heel mooi rechts of links van de bank worden geplaatst. Op het maakt een discrete tafellamp of vaas Heel goed. In sommige appartementen vindt u ook een aantal desolate hoekjes van de kamer, die kunnen zijn Epoxidharz Tabel opgewaardeerd en kan worden opgewaardeerd tot een mooie leefruimte. Met de juiste verlichting is de tafel bijzonder decoratief en versterkt hij de hoek.

Epoxidharz koffietafel waar te koop?

Maar waar vindt u uw perfecte Epoxidharz salontafel? Veel meubelzaken bieden nu een kleine selectie van de epoxy tafel aan. Het internet is hiervoor een bijna oneindige bron. Daar vindt u Epoxidharz tabellen in elke maat, kwaliteit en in elk mogelijk ontwerp. Van spannende en kleurrijke ontwerpen tot eenvoudige en strakke ontwerpen, er is alles wat je hartje begeert. Ook zeer natuurlijk afgewerkte modellen.

man op zoek naar tafels op het internet

Als u het perfecte Epoxidharz salontafelmodel niet kunt vinden, kunt u natuurlijk zo’n tafel in gebruik nemen. Ambachtelijke mensen met een werkplaats of verwarmbare garage kunnen zich ook aan de productie van zo’n meesterwerk wagen. Aangezien deze tafels altijd handgemaakt zijn de prijzen zijn natuurlijk altijd iets hoger dan voor een puur houten tafel. Maar het ontwerp is altijd de meerprijs waard.

Epoxidharz Bouw zelf een salontafel

Het maken van een Epoxidharz salontafel is niet al te moeilijk als je goede instructies bij de hand hebt. Ruwweg is het eerste wat je moet doen het vinden van een geschikt stuk hout. Deze moet al goed gedroogd zijn zijn en moeten een vlak oppervlak hebben. Vervolgens wordt het stuk hout in de lengte verdeeld en eerst geschaafd en daarna glad geschuurd. Voor plakjes hout is de eerste stap niet nodig, maar de bast moet wel worden verwijderd.

gereedschap voor epoxy koffietafel

Vervolgens worden de scheuren en gaten in het hout opgevuld met Epoxidharz en eenmalig gecoat. Vervolgens wordt een mal gemaakt van minstens 15 mm dikke MDF-platen aan elkaar geschroefd en verzegeld met sanitaire siliconen. Hierin worden de stukken hout geplaatst en vervolgens wordt de hars gemengd met de verharder. Vervolgens wordt de gehele mal gevuld en na het drogen wordt het gehele tafelblad geschuurd, gepolijst en geolied. De doe-het-zelf Epoxidharz salontafel is afgewerkt.

Epoxidharz Koffietafel kopen

Voordat u de epoxy-koffietafel koopt, moet u nadenken over het gebruik ervan in uw huishouden. Geoliede modellen zijn minder krasbestendig dan met hars beklede salontafels. Als uw tafel veel te verduren heeft, dan is een model dat is behandeld met een polyurethaanlak het overwegen waard. Deze speciale vernis is zeer resistent en garandeert een nog langere levensduur. Dit is echter niet nodig voor normaal dagelijks gebruik.

zoeken naar een salontafel

Houd er ook rekening mee dat er hoogglanzende, glanzende en natuurlijk uitziende Epoxidharz tafels zijn. Afhankelijk van hoe uw appartement of huis is ingericht, is een andere uitstraling aan te raden voor elk appartement of huis. Daarnaast moet de tabel ook qua kleur en houtsoortpassen bij uw andere meubels. U zult zeker een model vinden dat aan al uw wensen voldoet en perfect in uw woonruimte past.

De keuze van de Epoxidharz salontafel

Nu vraagt u zich waarschijnlijk af of u zelf een epoxy tafel moet maken, een kant-en-klaar model moet kopen of zelfs een tafel in opdracht moet geven. Als u een verwarmde werkplaats of garage en de nodige apparatuur bij de hand heeft, dan is dat zeker de goedkoopste optie. Echter, een beetje vaardigheid is zeker aan te bevelen voor dit. U beslist dan maar liever voor de aankoop van een tafel?

epoxyhars salontafel kopen op het internet

Dan blijft de vraag of u een reeds afgewerkt model wilt kopen of dat u een Epoxidharz tafel moet kopen die perfect is aangepast aan uw wensen. Een afgewerkte Epoxidharz tafel is natuurlijk goedkoper dan de productie op afroep en op maat gemaakt. Maar hoe vaak koop je zo’n speciaal meubelstuk. Vervul uw wens voor de perfecte Epoxy Tafel, zelfs als u deze speciaal voor u laat maken. Het wordt een uniek meubelstuk.